Beogradizacija Beograda

Još jedna u nizu Beogradizacija Beograda pod nazivom BgdiJA održana je u subotu 25.06.2011. Manifestacija sve više prelazi u tradicionalnu jer je ova Beogradizacija već 12. po redu. Svake  poslednje subote u mesecu građani Beograda, a i oni koji to nisu, mogu da uživaju u raznim performansima koji se održavaju širom naše prestonice.

U Knez Mihajlovoj ulici, ispred Instituta “Servantes”, održan je javni čas plesa. Svako je mogao da nauči nove plesne korake, uz pomoć profesionalnih beogradskih plesača.

Na Cvetnom trgu od 12h se moglo uživati u jazz muzici tročlanog benda (Branko Potić, Petar Radmilović i Branko Marković).

U okviru “Beogradizacije”, na pijacama (Bajloni, Kalenić, Zeleni Venac, Blok 44) ste mogli da se družite sa volonterima koji su pomagali starijim sugrađanima u nošenju namirnica, za najstarije Beograđane organizovan je obilazak glavnog grada brodom “Topčiderka”. Besplatan muzički tramvaj saobraćao je na liniji 7, dok je “kulturni autobus” ispred Sava centra poveo zainteresovane u razgledanje zbirke Muzeja grada Beograda.

Konkurs za razglednicu Beograda

Od danas je otvoren i konkurs za razglednicu Beograda, a svi koji imaju zanimljive fotografije glavnog grada mogu da ih postave na fejsbuk profil “BEOGRADIZACIJA BEOGRADA bgdija”.

Najbolje i najoriginalnije fotografije biće nagrađene.

~ by mladenkesic on 26. June 2011..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: